Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları

Değerli öğrencilerimiz,

Erasmus+ programı kapsamında 2017-2018 eğitim-öğretim yılında eğitiminizi üniversitemize sağlanan hibe kontenjanı dâhilinde Avrupa Birliği üyesi ülkelerde üniversitemizin ikili anlaşması bulunan Erasmus üyesi yükseköğretim kurumlarında yapabilirsiniz. Ayrıca 2016-2017 eğitim-öğretim yılı yaz tatili süresince Avrupa Birliği ülkelerinde bulunan ve Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği çerçevesinde öğrencilere staj imkânı sağlayan kurum ve kuruluşlarda staj faaliyetinde bulunabilirsiniz. Başvuru Süreci 16 Mart 2017 tarihi itibariyle başlayacaktır. Süreç takvimini buraya tıklayarak indirebilir ya da aşağıdaki linkte görebilirsiniz. Başvurularınızı 3 Nisan 2017 tarihine kadar Erasmus Bölüm Koordinatörlerinize yapmanız gerekmektedir. Erasmus Bölüm Koordinatörünüzü http://erasmus.erzurum.edu.tr/Menu/10991/erasmus-bolum-koordinatorleri linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Başvuru yaparken doldurmanız gereken Ön Başvuru Formunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Dolduracağınız bu Ön Başvuru Formunu Öğrenci İşlerinden alacağınız güncel Transkriptinizle birlikte bölüm koordinatörünüze en son 3 Nisan 2017 tarihine kadar teslim etmiş olmanız gerekmektedir.

[ NOT ] Başvuru için AGNO'nuzun en az 2.20 / 4.00 olması gerekmektedir.

Erasmus+ Başvuru Süreci Takvimi

15-16 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Öğrenci Bilgilendirme Toplantılarına öğrencilerimizin program hakkında detaylı bilgi alabilmesi adına katılmaları tavsiye edilmektedir. Toplantı programını görmek için tıklayınız.