"YARININ KENTLERİ" KONGRE DUYURUSU

Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi, şehir çevre ve sağlık üçgeninde kesişen konuları disiplinler arası yaklaşımla ele alan ve tarafları ortak bir platformda buluşturmayı amaçlayan kongredir. 2. Uluslararası Şehir Çevre ve Sağlık Kongresi 16-20 Nisan 2018 tarhinde Kapadokya'da gerçekleştirilecektir. Kongrede "Yarının Kentleri" ana teması çerçevesinde birçok konu ele alınacaktır.

Detaylı bilgi için www.sehircevresaglikkongresi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.