Öğretim Elemanı(Uzman) Alımı Sınav Sonucu

Rektörlüğümüz tarafından 07.11.2017 tarihinde ilan edilen ve 30 Kasım 2017 tarihlerinde giriş sınavı yapılan Uzman  sınav sonuçları için  aşağıdaki bağlantıları tıklayınız.

1020254 Nolu Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı İlanı Sonucu için tıklayınız.

1020255  Nolu Dış İlişkiler Ofisi İlanı Sonucu için tıklayınız.

Başarılı Olan Adaylardan İstenilen Belgeler

İstenilen belgeler ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat 20.12.2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadardır.

*Atama Başvuru Formunun Doldurulması. (Aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir.)
* “Uzman olarak çalışmasına engel bir  sağlık problemi yoktur ibareli” tam teşekküllü devlet hastanesinden alınmış sağlık kurulu raporu.
*Lisans/Yüksek Lisans diploması. (Aslı veya Noter Tasdikli sureti)

*Doktora eğitimine devam ettiğine dair belge.

*Yüksek Lisans eğitimine devam ettiğine dair belge.

*Lisede Hazırlık Sınıfı öğrenimi görenler için hazırlık sınıfı okuduğunu gösterir onaylı belge.
*1 (bir) adet nüfus cüzdan fotokopisi.(T.C no gözükecek)
*12 adet renkli fotoğraf. (Fotoğraflar Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personel Kıyafetine Dair Yönetmelik’in 10. maddesi uyarınca bu yönetmelikteki esaslara uygun Olmalı.)
*Mal Bildirim Formunun doldurulması. (Arkalı-önlü doldurulacak. İmza atılacak. Sicil No kısmı boş bırakılacak.)
*Lisans mezuniyetine ilişkin transkript. (Aslı veya Noter Tasdikli Sureti)
*Yerleştirmeye esas beyan edilen ALES sonuç belgesi.
*ALES`ten muaf olanlar için; doktora eğitiminin tamamlandığına dair belge veya öğretim elemanı olarak çalışıldığına dair belge.
*Yerleştirilmeye esas beyan edilen Yabancı Dil sınav sonuç belgesi.

*Erkek adaylar için askerlik  durumunu gösterir belge.

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce çalışıp ayrılmış olanlar için Hizmet Belgesi.

* Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunun doldurulması

- ATAMA BAŞVURU VE TAAHHÜT FORMU TIKLAYINIZ

MAL BİLDİRİM BEYANNAMESİ TIKLAYINIZ

- GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

NOT:

GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU BİLGİSAYAR ORTAMINDA  DOLDURULACAK OLUP İSİM VE ADRESLERDE KISALTMA YAPILMAYACAK VE ISLAK İMZALI OLARAK TESLİM EDİLECEKTİR.

-POSTA İLE YAPILAN MÜRACAATLAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.

-EKSİK EVRAK VE BİLGİ İÇEREN MÜRACAATLAR KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEK VE SÖZ KONUSU MÜRACAATLARA İŞLEM YAPILMAYACAKTIR.