Akademik Teşvik Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunca, Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonları tarafından Rektörlüğümüze gönderilen başvurular ve değerlendirme kararları, Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği’nin 6’ncı maddesinin 5’inci bendi uyarınca incelenmiş olup söz konusu Akademik Teşvik Ödeneği Puan Tablosunun ekteki gibi kabulüne karar verilmiştir.  Ayrıca puan tablosu öğretim elemanlarımızın bilgilendirilmesi amacıyla birimlere gönderilmiştir.

Akademik Teşvik Ödeneği Sonuç Listesi için tıklayınız.