Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları

ğerli öğrencilerimiz,

Erasmus+ programı kapsamında 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz döneminde eğitiminizi üniversitemize sağlanan hibe kontenjanı dâhilinde Avrupa Birliği üyesi ülkelerde üniversitemizin ikili anlaşması bulunan Erasmus üyesi yükseköğretim kurumlarında yapabilirsiniz. Ayrıca 2017-2018 eğitim-öğretim yılı yaz tatili süresince Avrupa Birliği ülkelerinde bulunan ve Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği çerçevesinde öğrencilere staj imkânı sağlayan kurum ve kuruluşlarda staj faaliyetinde bulunabilirsiniz. Başvuru Süreci 2 Mart 2018 tarihi itibariyle başlayacaktır. Süreç takvimini buraya tıklayarak indirebilir ya da aşağıdaki linkte görebilirsiniz. Başvurularınızı 19 Mart 2018 tarihine kadar Erasmus Bölüm Koordinatörlerinize yapmanız gerekmektedir. Erasmus Bölüm Koordinatörünüzü http://erasmus.erzurum.edu.tr/Menu/10991/erasmus-bolum-koordinatorleri linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Başvuru yaparken doldurmanız gereken Ön Başvuru Formunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Dolduracağınız bu Ön Başvuru Formunu Öğrenci İşlerinden alacağınız güncel ve onaylı Transkriptinizle birlikte bölüm koordinatörünüze en son 19 Mart 2018 tarihine kadar teslim etmiş olmanız gerekmektedir.

[ NOT ] Başvuru için AGNO'nuzun en az 2.20 / 4.00 olması gerekmektedir.