24.5.2017

2016-2017 ÖĞRENİM YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İlk mezunlarını geçtiğimiz yıl veren üniversitemizin 2016-2017 öğrenim dönemi mezuniyet töreni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleşti.

18.5.2017

“ÜNİVERSİTELERİN ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİNDEN BEKLENTİLERİ” SEMPOZYUMUNA KATILDIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Ulusal ve Uluslararası pek çok üniversitenin katılımı ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde gerçekleşen “Üniversitelerin Üniversite-İşbirliğinden Beklentileri” konulu sempozyuma katıldı.

16.5.2017

ERZURUM’UN İLK ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK
Erzurum’da ilk defa düzenlenen üniversite tanıtım günleri organizasyonuna ev sahipliği yaptık.

12.5.2017

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ’NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Şaban Bülbül ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret etti.

11.5.2017

ETÜ-YÜTAM AR-GE İŞBİRLİKLERİ ZİRVESİNE KATILDI
Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında, T.C. Kalkınma Bakanlığı ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayesinde İstanbul Pullmann Hotel ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

9.5.2017

REKTÖRÜMÜZ “REKTÖRLER KONUŞUYOR” SÖYLEŞİSİNE KATILDI
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Sinop Üniversitesi’nce düzenlenen “Rektörler Konuşuyor” söyleşisine konuşmacı olarak katıldı.

4.5.2017

"ERŞA" (Erzurum Şehir Arşivi) ERZURUM KİTAP FUARINDA
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Erzurum Kitap Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dokuz gün sürecek olan ve birçok yazara ve yayınevine ev sahipliği yapan kitap fuarında Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan Erzurum Şehir Arşivi’nin standı da yer aldı.

29.4.2017

20 ÜLKEDEN YÜZLERCE ÖĞRENCİ İLE YAKUTİYE KENT MEYDANINDA BULUŞTUK
Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’nun (UDEF) Erzurum’da dördüncüsünü organize ettiği Uluslararası Öğrenci Buluşmasına katıldık.

21.4.2017

BÖLGE REKTÖRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Mardin Artuklu Üniversitesi’nde 19-20 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen Bölge Rektörleri İstişare Toplantısı’na katıldı.

13.4.2017

TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZ BAŞLADI
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz Tanıtım Günleri etkinliğimiz bugün başladı. Mecidiye Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerimizi konuk ettiğimiz bugünkü programımız, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın sunumu ile başladı.