20.2.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE TEMEL AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ VERİLDİ
Üniversitemiz Genel Sekreterliği tarafından organize edilen “Temel Afet Bilinci Eğitimi” konulu eğitim ve tatbikat 20 Şubat 2017 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

19.2.2017

YARGI MENSUPLARI REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ
Anayasa Mahkemesi Genel Sekreteri Selim Erdem ve beraberindeki yüksek yargı mensupları ile ilimizde görev yapan yargı mensuplarından oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret ettiler.

26.1.2017

ERZURUM TARİH DERNEĞİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Erzurum Tarih Derneği, ETÜ bünyesinde Erzurum Şehir Arşivi'nin kurulması münasebetiyle, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı'ya tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

23.1.2017

YÖK HEYETİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Orhan Aydın ve Vakıf Yükseköğretim Kurumları Koordinasyon Birimi Sorumlusu Semanur Güler üniversitemizi ziyaret ettiler.

17.1.2017

ETÜ 2018-2022 STRATEJİK PLAN TOPLANTISI YAPILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi 2018-2022 Stratejik Plan Hazırlama Dış Paydaşlar İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

4.1.2017

İLİMİZDEKİ TÜM KAMU KURUMLARI BİR PORTALDA BULUŞUYOR
Üniversitemiz, Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen www.erzurumkentportali.com internet sitesinin imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Şahin katıldı.

2.1.2017

15 TEMMUZ ANISINA BUZ HOKEYİ TURNUVASI DÜZENLEDİK
Üniversitemiz ev sahipliğinde “15 Temmuz Kahramanları Dörtlü Buz Hokeyi Turnuvası” düzenlendi.

29.12.2016

BAKANLARIMIZDAN ETÜ ZİYARETİ
DAP İdaresi Yeni Hizmet Binası açılış töreni için ilimize gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan üniversitemizi ziyaret etti.

19.12.2016

ÜNİVERSİTEMİZDE İNOVASYON SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Çağımızın tüm gerekliliklerine ayak uydurma ve yapılan çalışmalarda öncü olma konusunda kararlı olan üniversitemizde “İnovasyonda Yeni ve Kolektif Formlar” Konulu seminer düzenlendi.

12.12.2016

YÖK BAŞKANI PROF. DR. M. A. YEKTA SARAÇ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve beraberindeki heyet üniversitemizi ziyaret ederek fakülte binalarımızı ve laboratuvarlarımızı inceledi.