16.2.2018

ETÜ – URMİYE ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Her iki üniversite arasında hem öğrencilerin hem de akademisyenlerin bilgi birikimlerini, tecrübelerini ve teknik imkanlarını paylaşabilmelerinin yolunu açan ETÜ - Urmiye Üniversitesi Akademik İşbirliği Protokolü imzalandı.

3.2.2018

SPOR VE ETKİNLİK SALONUMUZUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK
Hayata değer katan, özgüven sahibi ve ülkemizin geleceğini inşa eden nesiller yetiştirmeyi hedefleyen, aynı zamanda öğrencilerine ve mensuplarına her anlamda kaliteli imkanlar sunmayı hedefleyen üniversitemizde modern bir Spor ve Etkinlik Salonunun açılışını gerçekleştirdik.

25.1.2018

ETÜ’DE TERAHERTZ DALGALAR KONUŞULDU
Üniversitemizde “Yüksek Sıcaklık Süper İletken Terahertz Kaynakları, Dedektörleri, Filtreleri ve Özgün Quantum Kademeli Lazerler” konulu seminer programı düzenlendi.

8.1.2018

TÜBİTAK AKADEMİSYENLERİMİZİ DESTEKLEYECEK
Erzurum Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. H. Mehmet GÜZEY’in, insansız araçlar alanındaki projesi ERANET RUS Plus çağrı programı kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

4.1.2018

ETÜ – KUDAKA ARASINDA “ETÜ KRİSTAL GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ" PROJESİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
“ETÜ KRİSTAL” Girişimcilik Merkezi isimli projenin sözleşmesi, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen’in katılımıyla imzalandı.

25.12.2017

AKADEMİSYENLERİMİZİN BİR PROJESİ DAHA TÜBİTAK TARAFINDAN DESTEKLENDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Karataş’ın yürütücülüğünü yapacağı “Biyo-sürfektan tabanlı plazmit izolasyonu için EKO-kit tasarımı” adlı proje TÜBİTAK tarafından desteklendi.

22.12.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi öğrencileri ile bir söyleşide buluştu.

1.12.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE “OSMANLI ARŞİVCİLİĞİ” SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ
Erzurum Şehir Arşivi (ERŞA) tarafından üniversitemizde “Osmanlı Arşivciliği” konulu söyleşi düzenlendi.

1.12.2017

PROF. DR. NURULLAH GENÇ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Meclis Üyesi, Yazar, Şair, Prof. Dr. Nurullah Genç üniversitemizi ziyaret etti.

17.11.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE ERZURUM İÇİN KÜSİ EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ
Üniversitemizde Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı ve üniversitemiz işbirliği ile Erzurum için Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) çalışma modeli hazırlanmasına yönelik bir çalıştay gerçekleştirildi.