14.7.2017

ETÜ’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ YAD EDİLDİ
Türk demokrasi tarihinin en önemli sınavlarından birisi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımız düzenlenen programla anıldı.

7.7.2017

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (ETÜSEM) TRT ERZURUM RADYOSU ve RADYO1 ORTAK YAYINI
Erzurum Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ETÜSEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Yıldırım TRT Erzurum Radyosunda "Bizim Kaygımız Sizin Kaydınız" adlı proje hakkında konuştu.

28.6.2017

ETÜ'DE BAYRAMLAŞMA
Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren bayramlaşma töreni Rektörlük Hizmet Binamızda yapıldı.

28.6.2017

Erzurum Teknik Üniversitesi'nden Kuzeydoğu Anadolu’da Eğitim Seferberliği
Erzurum Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ETÜSEM) ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) işbirliği ile yürütülmekte olan “Bizim Kaygımız Sizin Kaydınız” isimli mesleki ve teknik yetkinlik eğitimleri düzenlendi.

15.6.2017

TMMOB’DEN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YAYLALI’YA PLAKET
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Başkanı İlhan Tohumcu tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya plaket takdim edildi.

6.6.2017

ETÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ ÖĞRENCİLERİMİZE İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Üniversitemiz Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız, Fakülte Dekanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı. 5 Haziran Pazartesi günü düzenlenen iftar yemeği, ETÜ Rektörlük binası bahçesinde verildi.

24.5.2017

2016-2017 ÖĞRENİM YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İlk mezunlarını geçtiğimiz yıl veren üniversitemizin 2016-2017 öğrenim dönemi mezuniyet töreni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleşti.

18.5.2017

“ÜNİVERSİTELERİN ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİNDEN BEKLENTİLERİ” SEMPOZYUMUNA KATILDIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Ulusal ve Uluslararası pek çok üniversitenin katılımı ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde gerçekleşen “Üniversitelerin Üniversite-İşbirliğinden Beklentileri” konulu sempozyuma katıldı.

16.5.2017

ERZURUM’UN İLK ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK
Erzurum’da ilk defa düzenlenen üniversite tanıtım günleri organizasyonuna ev sahipliği yaptık.

12.5.2017

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ’NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Şaban Bülbül ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret etti.