YÖK HEYETİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Orhan Aydın ve Vakıf Yükseköğretim Kurumları Koordinasyon Birimi Sorumlusu Semanur Güler üniversitemizi ziyaret ettiler.

23 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette YÖK heyetine Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı da eşlik etti. Konuklarımıza Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezimiz (YÜTAM) bünyesindeki laboratuvarlarımızı, dersliklerimizi ve yapımı tamamlanan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi binamızı gezdiren Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ETÜ’nün yapılaşma faaliyetleri ve akademik faaliyetlerini takdir eden heyet önümüzdeki süreç için de özverili çalışmaların devam edeceğine olan inançlarının tam olduğunu ifade ettiler.