YARGI MENSUPLARI REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Anayasa Mahkemesi Genel Sekreteri Selim Erdem ve beraberindeki yüksek yargı mensupları ile ilimizde görev yapan yargı mensuplarından oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret ettiler.

Anayasa Mahkemesi Üyeleri Recai Akyel ve Kadir Özkaya, HSYK 1. Dairesi Başkanı Halil Koç, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil’in yanı sıra Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Erzurum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Özgür Ercan, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman’ı Rektörlük makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı konuklarına ETÜ hakkında bilgiler verdi.

19 Şubat 2017 Pazar günü samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı misafirlerimize Erzurum Teknik Üniversitesi’nin kısa zamanda gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Yapımı tamamlanarak hizmete açılan Rektörlük Binamızın yanı sıra yakın zamanda hizmete açılacak olan Mühendislik ve Mimarlık Fakültemiz, öğrenci yurtlarımız ve yapımı hızla devam eden kampüs alanımız hakkında bilgi alan misafirlerimiz yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını dile getirdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı ise gerçekleşen bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına teşekkür etti.