EPDK ÜST KURUL ÜYESİ FAZIL ŞENEL REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Üst Kurul Üyesi Fazıl Şenel üniversitemizi ziyaret etti. Aynı Zamanda eski BOTAŞ Genel Müdürü olan Şenel, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı tarafından ağırlandı.
    8 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Şahin de bulundu. Yapılaşma faaliyetlerimizin hızla devam ettiği kampüs alanımızı, modern laboratuvarlarımızı ve rektörlük binamızı gezen Fazıl Şenel yapılan çalışmalardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Yaylalı'yı kutladı.