CUMHURBAŞKANIMIZI ÇİÇEKLERLE KARŞILADIK

16 Nisan Halk Oylaması tanıtım mitingi için Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiyi Üniversite kampüsümüz girişinde öğrencilerimizle birlikte karşıladık. ETÜ Öğrenci Konseyi’nin öncülüğünde tertip edilen karşılama törenine Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bayram Şahin ve Prof. Dr. Songül Duman’ın yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personelimizle öğrencilerimiz katıldı.

Havalimanı yolu üzerinde bulunan Rektörlük binamız önünde toplanan coşkulu kalabalığın sevgi seline kayıtsız kalmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan aracını durdurdu ve öğrencilerimizin yanına indi. Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı ile bir süre sohbet eden Sayın Cumhurbaşkanımız öğrencilerimizin kendisine takdim ettiği çiçekleri kabul etti. Sayın Cumhurbaşkanımız da öğrencilerimize kuruyemiş ve satranç takımı dağıttı. Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşen karşılama töreni sonrasında Üniversitemizden ayrılan Sayın Cumhurbaşkanımız miting alanına geçti.