TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZ BAŞLADI

Erzurum Teknik Üniversitesi olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz Tanıtım Günleri etkinliğimiz bugün başladı. Mecidiye Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerimizi konuk ettiğimiz bugünkü programımız, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın sunumu ile başladı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda başlayan etkinliğimiz sırası ile konuk öğrencilerimize ikram, İİBF, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Ek Derslikler ve Merkezi Derslikler binalarımız gezisi ile devam etti.

Rektör Yardımcılarımız, Fakülte Dekanlarımız nezaretinde düzenlenen gezi programında, Mecidiye Anadolu Lisesi öğrencileri üniversitemiz, eğitim olanaklarımız ve akademik imkanlarımız hakkında akademisyenlerimiz tarafından bilgilendirildiler.

Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerine bağlı liselerde eğitim gören öğrencilere üniversitemizin eğitim-öğretim ve araştırma olanaklarının tanıtılması amacıyla düzenlen tanıtım günleri etkinliğimiz 24 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek.