2016-2017 ÖĞRENİM YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

İlk mezunlarını geçtiğimiz yıl veren üniversitemizin 2016-2017 öğrenim dönemi mezuniyet töreni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bayram Şahin ve Prof. Dr. Songül Duman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, 9. Kolordu Komutan Vekili Albay Zeki Ozan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Fakülte Dekanlarımız, Öğretim Görevlilerimiz, öğrencilerimiz ve ailelerinin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Fakültelerimizden derece ile mezun olan öğrencilerimize anı belgesi ve hediyelerin verildiği programda ETÜ öğrencileri adına dönem birincisi İİBF İşletme Bölümü öğrencisi Miraç Sincar konuşma yaptı. ETÜ öğrencisi olmaktan ve üniversitemizden derece ile mezun olmaktan duyduğu gururu  ifade eden Sincar, Rektörümüz Prof. Dr. Yaylalı başta olmak üzere tüm öğretim görevlilerimize şükranlarını sundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Yaylalı ise, ETÜ’nün kurulduğu günden bu yana gösterdiği akademik, sosyal ve yapısal gelişmeler üzerinde durduğu konuşmasında, katılımlarından dolayı tüm konuklarımıza teşekkür etti.

Edebiyat Fakültesi’ni derece ile bitiren öğrencilerimize hediyelerini Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı takdim ederken, Fen Fakültesi mezunlarımıza Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Şahin; İİBF mezunlarımıza da Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Songül Duman hediye takdiminde bulundu. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ni derece ile bitiren öğrencilerimize ise hediyelerini Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, 9. Kolordu Komutan Vekili Albay Zeki Ozan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut verdiler.

İİBF’ deki programın ardından Fen Fakültesi ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin organize ettiği diploma törenimiz de Merkezi Derslikler Binası bahçesinde yapıldı. Ayrıca tüm fakültelerimizin kendi öğrencileri için düzenledikleri mezuniyet coşkusu gün boyunca devam etti.