TÜMGENERAL MEHMET ÖZOĞLU’NDAN REKTÖRÜMÜZE VEDA ZİYARETİ

Erzincan 3. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevine atanan 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Özoğlu’nu makamında ağırlayarak bir süre sohbet eden Rektörümüz Yaylalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuğuna yeni görevinde başarılar dileyen Rektörümüz, Tümgeneral Özoğlu’na Erzurum’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Oltutaşı işlemeli tespih hediye etti.