REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI İİBF İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) istişare toplantısına katıldı. 17 Kasım Cuma günü İİBF Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda fakülte öğretim elemanlarımız ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Yaylalı, kendisinin de İktisat Profesörü olması münasebeti ile deneyimlerini öğretim üyeleri ile paylaştı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

ETÜ istişare toplantıları önümüzdeki haftalarda da diğer fakültelerimizde düzenlenmeye devam edecek.