ÜNİVERSİTEMİZDE “OSMANLI ARŞİVCİLİĞİ” SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ

Erzurum Şehir Arşivi (ERŞA) tarafından üniversitemizde “Osmanlı Arşivciliği” konulu söyleşi düzenlendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşinin açılış konuşmasını Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu yaptı.

Türk Arşivciler Derneği Başkanı Yüksel Baycar’ın konuşmacı olduğu söyleşi hayli yoğun bir katılımla gerçekleşti. Osmanlı dönemi arşivciliğinin ele alındığı program sonunda Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Selami Bakırcı tarafından Yüksel Baycar’a plaket takdim edildi.