ETÜ'DE GÜREŞ ŞÖLENİ

Türkiye Güreş Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan 23 yaş altı Türkiye serbest güreş şampiyonası Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

08 Mart Perşembe günü Erzurum Teknik Üniversitesi Spor ve Etkinlik Salonunda başlayan şampiyona, burada mindere çıkacak olan sporcuların 2020 ve 2024 Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecekleri için büyük önem taşıyor.

U23 Türkiye serbest güreş şampiyonasının resmî açılış töreni 9 Mart 2018 Cuma günü yapılacak. 4 gün sürecek olan 23 yaş altı Türkiye serbest güreş şampiyonası pazar günü sona erecek.