REKTÖRÜMÜZ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI üniversitemiz fakültelerinin öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi. Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanı İrfan KOCAMAN ile temsilcileri Rektörlük Senato toplantı odasında ağırlayan Prof. Dr. Muammer YAYLALI, öğrenci temsilcilerinin tek tek görüş ve önerilerini dinledi.

Görüşmede, öğrenci temsilcileri kampüs içerisindeki sosyal yaşam ve eğitim konularındaki görüş ve önerilerini sundular. Öğrenci Konseyi Başkanı KOCAMAN ve beraberindeki heyet üniversite yönetiminden her zaman gereken desteği aldıklarını ifade ederek Rektörümüz YAYLALI’ya teşekkür ettiler.

Öğrenci temsilcileri ile sık sık bir araya gelerek fikir alışverişi yapmaya çalıştıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. YAYLALI, "Öğrencilerimize her zaman daha iyi bir eğitim ve daha kaliteli imkanlar sağlamaya devam edeceğiz" dedi.