ETÜ DOĞU ANADOLU ERZURUM KİTAP FUARINDA

Erzurum Teknik Üniversitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarındaki yerini aldı.

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde düzenlenen, içerik ve işlevselliği bu yıl daha da zenginleşen Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı, 6 gün boyunca seçkin yazarları ve birçok yayın evini okuyucuyla buluşturacak.

202 Yayın evi ve 200 yazarın katılımıyla 200’ü aşkın söyleşi ve imza programının gerçekleşeceği kitap fuarında Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Şehir Arşivi (ERŞA) fuar merkezinin 3. salonunda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Erzurum’un tarihi ve kültürel birikimini yansıtan arşiv belgeleri, gazete, dergi, yıllık, fotoğraf, film gibi yazılı ve görsel dökümanları bir araya getirerek elde edilen belgelerin dijital ortama aktarılmasıyla hizmete sunacak olan Erzurum Şehir arşivinin standı 13 Mayıs 2018 Pazar gününe kadar halkımızın ziyaretine açık olacak.