Yrd. Doç. Dr. Yılmaz KAPLAN

IKT480 Uluslararası Ekonomik Kuruluşlar ders bilgi paketi
Yayınlar

Yayınlar:

Kaplan, Y., (2018). (Re)considering sovereignty in the European integration process. Asian Journal of German and European Studies, (3)1, pp. 1-11.

Kaplan, Y., (2017). China’s OBOR as a geo-functional institutionalist project. Baltic Journal of European Studies, (7)1, pp.7-23.

Kaplan, Y., (2017). Enlargement as a case showing deliberative and reversible nature of the European Integration. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, (31)1, pp. 213-229.

Konferans/Çalıştay:

Kaplan, Y., (2017). Democracy and Sovereignty: How to make two controversial concepts complementary within the European Integration Process. 11th ECPR General Conference (6-9 September 2017), Oslo University, Oslo, Norway.

Kaplan, Y., (2013). Britain’s paradox: being Global without European. In: UACES 43rd Annual Conference (2-4 September 2013), the University of Leeds, Leeds.

Kaplan, Y., (2013). British Euroscepticism: a more open EU?. In: CRonEM Annual Conference: Researching European Integration: Beyond Methodological Nationalism and Disciplinary Silos (2-3 July, 2013), the University of Surrey, Guilford.

Kaplan, Y., (2013). Trust as a soft power tool: the EU’s eastern enlargement case. In: Trust in International Relations (19 June 2013). Birmingham University, Birmingham.

Kaplan, Y., (2013). Regional or global European Union? Turkish membership as a test. In: Politics in Crisis? (26 April 2012), Nottigham University, Nottingham.

Kaplan, Y., (2012). The Balkans’ overdependence on the EU: as a new security problem. In: Postgraduate Learning Workshop: Challenges of Security Cooperation in Europe (22-23 October 2012), Aberystwyth University, Aberystwyth.

Kaplan, Y., (2012). The post-Western EU and the Western Balkans integration issue. In: 1st International Balkan Congress (24-26 September 2012), Süleyman Şah University, Istanbul.

Kaplan, Y., (2012). A Case Study for Interdependence: Domestic Interpretations of EU Free Trade Agreements with Third Countries. In: Department of Politics International and Comparative Politics Research Cluster Conference: Ideas, Institutions, and International Politics: Exploring the Interactions (27 April 2012), University of York, York.