Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde “Beyaz Önlük Giyme” Töreni Yapıldı

Erzurum Teknik Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri, geleceklerine adım atmanın heyecanını yaşadı. ETU Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulut’un katılımıyla düzenlenen Önlük Giyme ve Mesleki Ant Etkinliği, öğrencilere mesleki geleceklerine dair ilk deneyimlerini yaşama fırsatı sundu.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin katıldığı etkinlikte toplam 68 öğrenci yer aldı.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 04.29.2024