13.10.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI KOSGEB TOPLANTISINA KATILDI
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un da katılımı ile gerçekleşen “Yeni Kosgeb Yeni Vizyon” temalı bilgilendirme toplantısı Atatürk Üniversitesi Teknokent Konferans Salonu’nda yapıldı.

4.10.2017

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
2017-2018 Akademik Yılı Açılış Törenimiz Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti.

3.10.2017

YÖK 2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIK
2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

2.10.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI’YA ZİYARET
Tokat Sanayici İşadmları Derneği TOSİAD İstanbul Şube Başkanı Ender Demirtaş ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret ettiler.

5.9.2017

ETÜ'DE BAYRAMLAŞMA
Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Rektörlük Binamızda yapıldı.

22.8.2017

TÜMGENERAL MEHMET ÖZOĞLU’NDAN REKTÖRÜMÜZE VEDA ZİYARETİ
Erzincan 3. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevine atanan 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya veda ziyaretinde bulundu.

18.8.2017

ETÜ - ARKANSAS ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Kurulduğu günden bu yana pek çok ulusal ve uluslararası işbirliğine imza atan üniversitemiz, Arkansas Üniversitesi (ABD) ile işbirliği protokolü imzaladı.

16.8.2017

AKADEMİSYENLERİMİZİN DÖRT PROJESİ TÜBİTAK TARAFINDAN DESTEKLENDİ
Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Türkez ile Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Karataş, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hikmet Çiçek ile Yrd. Doç. Dr. Eyüphan Manay'ın projeleri TÜBİTAK İnceleme Komisyonu’nca kabul edilerek destekleme kararı alındı.

2.8.2017

KAMU BAŞDENETÇİSİNDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Türkiye Cumhuriyeti Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç üniversitemizi ziyaret etti.

1.8.2017

MKYK ÜYESİ EFKAN ALA, REKTÖRÜMÜZ YAYLALI'YI ZİYARET ETTİ
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti MKYK üyesi Efkan Ala ve beraberindeki heyet Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı makamında ziyaret etti