18.8.2017

ETÜ-UNIVERSUTY OF ARKANSAS İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Kurulduğu günden bu yana pek çok ulusal ve uluslararası işbirliğine imza atan üniversitemiz, Arkansas Üniversitesi (ABD) ile işbirliği protokolü imzaladı.

16.8.2017

AKADEMİSYENLERİMİZİN ÜÇ PROJESİ TÜBİTAK TARAFINDAN DESTEKLENDİ
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hikmet Çiçek ile Yrd. Doç. Dr. Eyüphan Manay ve Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Karataş'ın projeleri TÜBİTAK İnceleme Komisyonu’nca kabul edilerek destekleme kararı alındı.

2.8.2017

KAMU BAŞDENETÇİSİNDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Türkiye Cumhuriyeti Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç üniversitemizi ziyaret etti.

1.8.2017

MKYK ÜYESİ EFKAN ALA, REKTÖRÜMÜZ YAYLALI'YI ZİYARET ETTİ
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti MKYK üyesi Efkan Ala ve beraberindeki heyet Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı makamında ziyaret etti

14.7.2017

ETÜ’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ YAD EDİLDİ
Türk demokrasi tarihinin en önemli sınavlarından birisi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımız düzenlenen programla anıldı.

7.7.2017

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (ETÜSEM) TRT ERZURUM RADYOSU ve RADYO1 ORTAK YAYINI
Erzurum Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ETÜSEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Yıldırım TRT Erzurum Radyosunda "Bizim Kaygımız Sizin Kaydınız" adlı proje hakkında konuştu.

28.6.2017

ETÜ'DE BAYRAMLAŞMA
Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren bayramlaşma töreni Rektörlük Hizmet Binamızda yapıldı.

28.6.2017

Erzurum Teknik Üniversitesi'nden Kuzeydoğu Anadolu’da Eğitim Seferberliği
Erzurum Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ETÜSEM) ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) işbirliği ile yürütülmekte olan “Bizim Kaygımız Sizin Kaydınız” isimli mesleki ve teknik yetkinlik eğitimleri düzenlendi.

15.6.2017

TMMOB’DEN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YAYLALI’YA PLAKET
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Başkanı İlhan Tohumcu tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya plaket takdim edildi.

6.6.2017

ETÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ ÖĞRENCİLERİMİZE İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Üniversitemiz Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız, Fakülte Dekanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı. 5 Haziran Pazartesi günü düzenlenen iftar yemeği, ETÜ Rektörlük binası bahçesinde verildi.