ETÜ’DE İFTAR BULUŞMASI

Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl sekizincisi düzenlenen iftar yemeğinde şehrin üst düzey yönetimi bir araya geldi.

30.05.2018 Günü Rektörlük Binamızın fuaye alanında verilen iftar yemeğine Erzurum Valisi Seyfettin AZİZOĞLU, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt DOĞAN, Jandarma Bölge Komutanı Tümg. Güray ALPAR, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İNAL, Adalet Komisyon Başkanı Ömer Özgür ERCAN, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin KAHRAMAN, MİT Bölge Başkanı, Baro Başkanı Av. Talat GÖĞEBAKAN, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI, Erzurum İl Müftüsü Hasan Hüsnü SULA, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman DEMİRDÖĞEN, İl Emniyet Müdürü Mehmet ARSLAN, ETSO Meclis Başkanı Saim ÖZAKALIN, Yakutiye Belediye Başkanı Ali KORKUT, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR, DAP İdaresi Bölge Başkanı Adnan DEMİR, Erzurum 1. İdare Mahkemesi Başkanı Türker KARAVAYİZOĞLU, Erzurum 2. İdare Mahkemesi Başkanı Sadık ULAŞAHİN, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa ÇETİN ve Organize Sanayi Bölge Başkanı Zafer ERGÜNEY’in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve basın mensubu katıldı.

Yemek sonrası davetliler uzun süre sohbet etme imkânı buldular. Samimi bir ortamda geçen programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Muammer YAYLALI konuklarının davetine icabet etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.