ÜNİVERSİTEMİZ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI’nın ev sahipliğinde düzenlen iftar programında akademik, idari personelimiz ve aileleri bir araya geldi.

Mübarek Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak amacıyla üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler - Edebiyat Fakültesi yemekhanesinde gerçekleşen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Muammer YAYALALI, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Songül Duman ve Prof. Dr. Bayram Şahin, Genel Sekreterimiz Dr. Öğretim Üyesi M. Yasin ÇODUR’un yanı sıra dekanlarımız, daire başkanlarımız, çok sayıda akademik ve idari personelimizle birlikte aileleri katıldılar.

Ramazan ayının ve iftar sofralarının hep birlikte, kardeşçe ve barış içerisinde daha anlamlı olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Muammer YAYLALI, ETÜ ailesinin büyük ve güçlü bir aile olduğunu ve iftar yemeğine katılımlarından dolayı tüm konuklarına şükranlarını sunduğunu ifade etti.