DGS ile Üniversitemizi Kazanan Öğrenciler

DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile Üniversitemizi kazanan öğrenciler 4 – 10 Ekim 2017 tarihleri arasında Üniversitemize gelerek kayıtlarını yaptırabilirler.

İkinci öğretim öğrencileri kayıt için gelmeden önce Halkbank Şubelerinden ve Halkbank İnternet bankacılığından harç ücretlerini yatırarak kayda gelmeleri gerekmektedir. Harç ücreti öğrenci numarasıyla yatırılmaktadır.

Başka bir yüksek öğretim programında kayıtlı olan birinci öğretim öğrencilerinin de katkı payı tutarında öğrenim ücreti ödemesi gerekmektedir. Bu durumda olan öğrenciler aşağıdaki 'öğrenci numaraları' listesinde belirtilmiştir. Öğrencilerin diğer Üniversitedeki kaydını sildirmesi durumunda öğrenim ücreti alınmayacaktır.

Öğrenci Numaraları

Kayıt İçin İstenilen Belgeler:

-Önlisans Diploması

-Transkript

-Ders İçerikleri

Not: Transkript ve ders içerikleri kayıt yapıldıktan sonra intibak işlemleri için Fakülteye verilecektir.

Kayıt Adresi: Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlük Binası-Öğrenci İşleri

Harç Ücretleri

Fakülte

I.Öğretim

II.Öğretim

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

193,50 TL

764,50 TL

156,50 TL

577,50 TL

Fen Fakültesi

142,00 TL

640,50 TL

Edebiyat Fakültesi

142,00 TL

513,50 TL

667 Sayılı KHK ile Kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarından Gelen Öğrencilerin Dikkatine

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Ödeme Tablosu İçin tıklayınız.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Ödeme Tablosu İçin tıklayınız.

13.10.2017

Öğrenci Belgeleri www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yapılarak Yüksek Öğretim Kurumu Öğrenci Belgesi Sorgulama kısmından alınabilir.