Bağlantılar
Genel Hesap Yönetimi

Bilgi Bankası - Destek Talebi

Lisanslı yazılımlar, kablosuz internet, kampüs dışı erişim gibi birçok konuda bilgi edinebilir, yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Destek Sayfası

Erzurum Teknik Üniversitesi

2017-2018 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

İlk mezunlarını 2016 yılında veren üniversitemizin 2017-2018 öğrenim dönemi mezuniyet töreni coşkulu bir kutlamayla gerçekleşti.

ETÜ Spor ve Etkinlik Salonunda organize edilen mezuniyet programına Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bayram ŞAHİN ve Prof. Dr. Songül DUMAN, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami BAKIRCI, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vedat KAYA, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan KAYMAZ ve Erzurum Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi M. Yasin ÇODUR’un yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aile katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından üniversitemizden kendi fakültelerinde birinci olarak mezun olan öğrencilerimiz kısa birer konuşma yaptılar.

ETÜ Halk Dansları Topluluğunun gösterisinin ardından fakültelerimizden derece ile mezun olan öğrencilerimize anı belgesi ve hediyeleri verildi. Sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Muammer YAYLALI konuşmalarını yaptılar. YAYLALI, üniversitemizin kurulduğu günden bu yana gösterdiği akademik, sosyal ve yapısal gelişmeler üzerinde durduğu konuşmasında, katılımlarından dolayı tüm konuklarımıza teşekkür etti.

Mezun olan tüm öğrencilerimizin guruplar halinde sahneye çağrılarak kendi fakültelerindeki öğretim üyelerinden anı belgeleri ve hediyelerini almalarının ardından meslek yeminleri edildi.

Coşkulu bir atmosferde geçen mezuniyet törenine mezun olan öğrencilerimizin aile ve yakınlarının yoğun katılımları gözlemlendi. Program çekilen hatıra fotoğrafları ve öğrencilerin kendi yörelerine ait oyunlarla eğlenmelerinin ardından sona erdi.



   


ETÜ Asistan Snow