2019-2020 Farabi Giden Öğrenci Nihai Sonuçları

2019-2020 Farabi giden öğrenci nihai sonuçları için tıklayınız.

Gitmesi kesinleşen öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar aşağıdaki gibidir.

1Öğrenim Protokolü tıklayınız Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurularak Farabi ofisine teslim edilecektir.

2- Öğrenci Başvuru Formu tıklayınız. (Bilgisayar ortamında doldurulup, 2 nüsha çıktısını alıp ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatıldıktan sonra  Farabi ofisine teslim edilecektir.)

3- SGK Hizmet Döküm Belgesi ( E-Devlet’ten temin edilebilebilir.)

4 – Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi tıklayınız  (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısı alınarak Farabi ofisine teslim edilecektir.)

Not: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız HALK BANKASI olmak zorundadır.

5 – Öğrenci Bilgi Formu tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısı alınarak Farabi ofisine teslim edilecektir.)

6-  Öğrenci Beyannamesi tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısı alınarak Farabi ofisine teslim edilecektir.)

GİTMESİ KESİNLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN GEREKLİ BELGELERİ 07.05.2019 SALI  GÜNÜNE KADAR FARABİ OFİSİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.