2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Tek Ders Sınav Duyurusu

-        2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi tek ders sınavları 12.07.2021 Pazartesi günü saat 14:00’da Blackboard Sistemi üzerinden online (senkron) olarak yapılacaktır.

-        Tek Ders Sınavına, mezuniyetleri için yarıyıl/yıl sonunda müfredatta belirtilen tüm etkinlikleri ve devam şartlarını yerine getirmiş, ancak tek dersten FF alarak başarısız olmuş öğrenciler başvuru yapabilir.

-        Tek Ders sınavına girecek öğrencilerin, Tek Ders Sınavı Başvuru Formunu doldurup imzalı olarak en geç 08.07.2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar danışman hocasına e-posta ekinde göndermesi gerekmektedir.

-          Tek Ders sınav formu için tıklayınız.