2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Boş Kalan Kontenjanlar İçin Ek Yerleştirme Sonuçları

Sayın Adaylarımız.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü ek yerleştirme işlemleri aşağıda sıralanmıştır.

1-Kesin kayıt işlemleri 24-25 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

2-Kesin kayıt işlemlerinin yapılması için kazanan adayların Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları veya  Kesin Kayıt Formu ile kimlik fotokopisini ogrenci@erzurum.edu.tr adresine mail  yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

3- Kesin kayıt tarihleri arasında şahsen veya mail yoluyla müracaatta bulunmayan adayların kesin kayıt işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

4- Kesin kayıt esnasında herhangi bir evrak talep edilmeyecektir.

5-Ek yerleştirme sonuç listesinde karşılarında "Kazandı (Yedek)" ifadesi bulunan adayların kontenjanların boş kalması durumunda kesin kayıt işlemleri 28 Eylül 2020 tarihinde yapılacaktır.

İktisat Bölümü ( Yüksek Lisans) Ek Yerleştirme Sonuç Listesi

İşletme Bölümü ( Yüksek Lisans) Ek Yerleştirme Sonuç Listesi