29-30 Nisan 2021 Erasmus Online Yabancı Dil Sınavı Sonuçları

29-30 Nisan 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilen Erasmus+ Yabancı Dil Sınavının sonuçlarını görmek için buraya tıklayınız.

Sınav sonucu ile ilgili itirazlarınızı 30 Nisan - 5 Mayıs 2021 tarihleri arasında erasmus@erzurum.edu.tr adresine itiraz sahibinin tam adı, bölüm bilgisi, itirazınızın sebebi, mail adresi ve telefon numarası bilgilerini de içeren bir mail atarak yapabilirsiniz. Koordinatörlük itirazlarınızı Yabancı Diller Yüksekokulu’na belirtilen tarihler arasında iletecektir.

İtiraz süreci sonrasında kesin sonuçlar ( Hibeli/Hibesiz Durumu, Kontenjanlar ve Bölüm Bazında Başarı Sıralaması) 7 Mayıs 2021 tarihinde yine anasayfadan duyurulacaktır.

Başvuru Süreç Takvimini görüntülemek için tıklayınız.