9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Veli Tarakcı’dan Rektörümüze Ziyaret

Erzurum 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Veli Tarakcı, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı ziyaret etti.

Tümgeneral Veli Tarakcı’yı makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Gerçekleşen ziyarette Tarakcı, Erzurum Teknik Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı hedeflerini takdire şayan bulduğunu belirtti. Ayrıca şehrin ve bölgenin gelişimine sağladığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Erzurum Teknik Üniversitesi ailesine teşekkürlerini iletti.