Tercih Rehberi

ARAMA SONUÇLARI

☰ Menü

BAP Biriminde Devir Teslimi

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğünde devir teslimi yapıldı.

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Soysal, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Yetim ve Genel Sekreter Tuba Yetim’in katılımlarıyla gerçekleşen devir teslim töreninde Doç. Dr. Ahmet Dumlu BAP Koordinatörlüğü görevini Prof. Dr. Mehmet Akif Ceviz’e devretti.

Rektörlük makamında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Rektör Bülent Çakmak, şimdiye kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve sunduğu katkılardan dolayı Doç. Dr. Ahmet Dumlu’ya teşekkür ederken, görevi devralan Prof. Dr. Mehmet Akif Ceviz’e başarılar diledi.

Devir teslim töreni iyi niyet temennileriyle son buldu.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 6.05.2021