CUMHURBAŞKANIMIZI ÇİÇEKLERLE KARŞILADIK

31 Mart yerel seçimleri mitingi için Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı üniversite kampüsümüz girişinde öğrencilerimizle birlikte karşıladık. Karşılama törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Tuba Yetim’in yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personelimizle birlikte öğrencilerimiz de katıldı.

Havalimanı yolu üzerinde bulunan Rektörlük binamız önünde toplanan coşkulu kalabalığın sevgi seline kayıtsız kalmayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, aracını durdurarak Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak ile bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Tuba Yetim, Sayın Cumhurbaşkanımıza Yüksek Teknoloji ve Araştırma Merkezi (YÜTAM) laboratuvarlarında üretilen materyallerden örnekler hediye etti. Öğrencilerimizin kendisine takdim ettiği çiçekleri kabul ederken kendileri de öğrencilerimize Ali Fuad Başgil’in “Gençlerle Başbaşa” adlı kitabını armağan etti.