Eğitimde Motivasyonu Etkileyen Unsurlar Konferansı Yapıldı (25.02.2020)

Haftanın Etkinliği kapsamında Genaktüel kulübü tarafından organize edilen "Eğitimde Motivasyonu Etkileyen Unsurlar Konferansı" fakültemiz konferans salonunda yapıldı. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa SÖZBİLİR'in sunumu ile gerçekleşen konferansa Dekanımız Prof. Dr. Ümit İNCEKARA, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Başarı için etkin çalışma metodları, gelecek hayalleri ve bu hayallerin gerçeğe dönüşmesindeki uygulama örnekleri, motivasyon unsurları gibi pek çok başlığın ele alındığı konferan sonunda Dekanımız Prof. Dr. İNCEKARA sunum ve katkılarından dolayı Prof. Dr. SÖZBİLİR'e plaket takdim ederken öğrencilerimize de katılım belgesi verildi.