Emrah Özbay Uluslararası Buz ve Kaya Tırmanışı Çalıştayı Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU, 7. Emrah Özbay Uluslararası Buz ve Kaya Tırmanışı Çalıştayı’ nın 2. etabına katılmak üzere Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet HOTAR’ı ziyaret ettiler.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK ve Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU, üniversiteler arası olası çalışmalar ve işbirlikleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, ülkemize hizmet etmek noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içinde olacaklarını belirterek, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet HOTAR’ a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız, 7. Emrah Özbay Uluslararası Buz ve Kaya Tırmanışı Çalıştayı devamında düzenlenen İzmir gezisine de katıldılar.

Ziyaret Dokuz Eylül Üniversitesi 15 Temmuz Köşesi gezisinin ardından  sona erdi.