Erasmus+ 2019 ve 2020 Projesi Öğrenci Değişim Faaliyeti Başvuruları Kesin Sonuçları

Erasmus+ Yabancı Dil Sınavına yapılan itirazlar sonucu güncellenen sınav sonuçları için buraya tıklayınız

Erasmus+ Öğrenci Değişim Faaliyetine katılmak üzere sürece devam etmeye hak kazanan ve hibeli olarak faaliyette bulunabilecek öğrencilerin listesini görmek için buraya tıklayınız

Not: Seçim süreci sonucunda sürece devam etmeye hak kazanan öğrencilerle 20 Kasım 2020 Cuma günü saat 19:00'da Blackboard üzerinde online toplantı yapılacaktır. Toplantı katılım linki sürece devam edecek öğrencilerimizin mail adresine gönderilecektir.

ETÜ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ