Erzurum Teknik Üniversitesi Akademik İşbirliklerine Yenilerini Ekledi

Üniversitemizin bilim ve eğitim alanlarında katkı sağlamak üzere, Üniversitemiz ile İran Sahand Teknoloji Üniversitesi ve Şehid Medeni Azerbaycan Üniversiteleri arasında öğrenci ve akademisyenlerin bilgi birikimlerini, tecrübelerini ve teknik imkanlarını paylaşabilmelerinin yolunu açan Akademik İşbirliği Protokolleri imzalandı.

Tebriz Üniversitesi’ne de iadei ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan KAYMAZ, Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Eyüphan MANAY, Dr. Öğr. Üyesi Faraz AFSHARI, Dr. Öğr. Üyesi Hacı Mehmet GÜZEY ile teknik gezi ve incelemelerde bulunuldu.