Erzurum Teknik Üniversitesi ve İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK ve Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel BEDİR, İş Birliği Protokolü için bir araya geldi.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ve Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü (EİSM) arasında imzalanan "Eğitim, Bilimsel Faaliyetler ve Sağlık Hizmetleri Alanlarında İş Birliği Protokolü", kurumlar arasında iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla oluşturuldu.

Protokol, ETÜ ve EİSM arasında gerçekleştirilecek eğitim faaliyetleri, bilimsel araştırmalar ve sağlık hizmetlerine ilişkin usul ve esasları içermektedir. Özellikle, Erzurum ilinde bulunan Sağlıklı Hayat Merkezleri’nde ETÜ öğrencilerinin sağlanacak hizmetler ve faaliyetler belirtilmiş olup, psikolojik danışmanlık, diyetisyen hizmetleri, fiziksel aktivite danışmanlığı gibi alanlarda iş birliği ön planda olacaktır.

Protokolün yükümlülükleri arasında, her iki kurumun da belirlenen alanda iş birliği geliştirmesi, akademik ve bilimsel çalışmalarda veri paylaşımı ve akademik destek sunması gibi maddeler bulunmaktadır. Ayrıca, kişisel verilerin korunması ve gizliliği ile ilgili detaylı hükümler de protokolde yer almaktadır. Bu protokol, tarafların iş birliğiyle sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı, akademik ve bilimsel faaliyetleri desteklemeyi amaçlamaktadır.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 29.04.2024

Your Image