ETÜ'de Görev Değişimi

Erzurum Teknik Üniversitesi'nde Genel Sekreter ataması yapıldı.

2016 yılından beri Erzurum Teknik Üniversitesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yasin Çodur’un yerine Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuba Yetim atandı.

Üniversitemiz rektörlük senato toplantı odasında gerçekleşen devir teslim törenine Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaymaz’ın yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak görevini devreden Dr. Öğr. Üyesi M. Yasin Çodur’a Genel Sekreterlik görevi boyunca üniversitemize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti. Genel Sekreterlik görevini selefinden devralan Doç. Dr. Tuba Yetim ise konuklara törene katılımlarından ötürü teşekkür ettikten sonra tebrikleri kabul etti.