ETÜ, 30 Ağustos Kutlama Törenlerinde Yer Aldı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen törende yer aldı.

Havuz Başında bulunan Atatürk Anıtı’na çelek sunumuyla başlayan programa Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun ile şehrin idari mülki, askeri ve yargı erkanı katıldı.

Milli Mücadele’nin fitilinin ateşlendiği kongrenin de Erzurum’da yapılması, “ Milli sınırlar içinde vatan bir bütündür parçalanamaz” kararının yine bu topraklar üzerinde alınması kutlama alanında yer alan vatandaşların coşkusunu ikiye katladı.

Gururla dalgalandırılan Türk Bayrağı eşliğinde hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı’nın ardından başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin milli birlik ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimiz rahmetle anıldı.

Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü kutlamaları gün boyunca devam etti.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 30.08.2021