ETÜ, BÖLGESEL KARİYER ETKİNLİKLERİ TOPLANTISINDA

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen Bölgesel Kariyer Etkinlikleri Toplantısına, Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) Müdürü Doç. Dr. Tuba YETİM davetli konuşmacı olarak katıldı.

15.10.2018 Pazartesi günü 2 aşamada gerçekleştirilen toplantının 1. Oturumu Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Sarayı Çalışma Ofisi’nde, 2. Oturumu ise TÜMKAF’18 fuarının yer aldığı Vodafone Park’ta yapıldı. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Toplantısında dile getirdiği “Üniversitelerin kariyer merkezleri aktif hale gelmelidir” sözleri üzerine, ülkemizde kariyer merkezleri olarak bölgeler oluşturulduktan sonra T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Üniversiteler arasından 9 üniversite, kariyer merkezi bölge temsilci üniversitesi olarak seçildi ve bölgelerindeki diğer üniversitelerle ortak etkinlik yapmaları konusunda Bölgesel Kariyer Etkinlikleri Toplantısına davet edildiler.

Toplantıya T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY tarafından Erzurum Teknik Üniversitesi’nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Kariyer Zirvelerinin organizasyon aşamaları ve etkinliğin kapsamının anlatılması için temsilci üniversitelere sunum vermek üzere, ETÜ KARPAM Müdürü Doç. Dr. Tuba YETİM davet edildi. Toplantıda bu sene yapılacak Kariyer Zirvelerinin bölge çapında ve daha kapsamlı gerçekleştirilmesi istenerek, Doğu Anadolu Bölgesi için Erzurum Teknik Üniversitesi görevlendirildi.

Kariyer ve Yetenek Yönetimi Başkanı Prof. Dr. Fuat Erdal ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın da toplantıya katılımları ile TÜMKAF’18 Fuar alanının gezilmesinin ardından toplantı sona erdi.