ETÜ Dış Paydaşlarıyla İletişim Köprüsünü Güçlendiriyor

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, şehrin yeni atanan askeri ve yargı erkanına ziyarette bulundu.

İlk olarak Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Ağrı İl Jandarma Komutanlığı görevinden Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Mehmet Çimen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rektör Bülent Çakmak, ETÜ’nün fiziki ve teknik alt yapısı hakkında bilgi vererek yeni görevinin Erzurum ve bölgesi için hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuğgeneral Mehmet Çimen, ise Erzurum’da bulunmaktan ve görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, Rektör Çakmak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Bölge Jandarma Komutanlığından ayrılan Rektör Bülent Çakmak, daha sonra Erzurum Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Fuat Küçük’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Küçük ise, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek kurumlar arası yapılabilecek iş birliklerine daima hazır olduklarını ifade etti.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 13.10.2021