Diğer Üniversite Öğrencilerinin ETÜ İmkanlarından Yararlanması

Diğer yükseköğretim kurumlarında kayıtlı olup ilimizde ikamet eden öğrenciler, COVID-19 salgını nedeniyle 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar ve yaz döneminde Üniversitemizin bilgisayar, internet vb. teknolojik ve dijital imkânlarından misafir öğrenci statüsünde faydalanabilecektir. Bu öğrencilerin, Üniversitemizin imkanlarından yararlanmadan önce aşağıda verilen linke girerek formu doldurmaları, kendilerine sunacağımız hizmetlerin aksamaması açısından önem arz etmektedir.

Not: Öğrencilerin başvuru formunu dolduktan sonra, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına müracaat ederek öğrenci kimlik kartlarının tanıtımını yaptırmaları gerekmektedir.

Başvuru Formu: https://forms.gle/CZsZ9XpVSxPGJg7t5

Sorularınız için;

444 5 388' den 2024, 2062 ve 2297 dahili numaraları arayabilir veya ogrenci@erzurum.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.