ETÜ Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (EKAUM) TRT Erzurum Radyosuna Konuk Oldu

Erzurum Teknik Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (EKAUM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emel Zorluoğlu ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Büşra Aslan, TRT Erzurum Radyosuna konuk oldu.

Programda ETÜ Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (EKAUM) çalışmaları hakkında konuşuldu. Ayrıca 22 Nisan 2019'da Erzurum Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenecek olan "Güçlü Kadınlar Paneli" hakkında bilgiler verildi.

Söyleşiyi aşağıdaki videodan dinleyebilirsiniz.