ETÜ Kristal Girişimcilik Merkezi Girişimcileri Yatırımcılarla Buluşturmaya Devam Ediyor

Türkiye’nin bacasız sanayisi olarak nitelendirilen TURİZM sektörünün önde gelen firmalarından ‘CRYSTAL HOTELS GROUP’ Genel Müdürü Sn. Ali Osman ERBAŞ merkez bünyesindeki girişimcilere tecrübe aktarımı yaparak sektördeki teknolojik ihtiyaçlar hakkında bilgiler verip girişimcilere yol gösterdi. Ayrıca merkez bünyesindeki girişimcilerin projelerini dinleyerek 2 projeyi maddi ve manevi olarak destekleyeceğini ifade etti. Daha sonra Akdeniz Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hemşirelik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma ARIKAN, Bilgi İşlem ve Kalite Birimi Sorumlusu Mustafa COŞKUN ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Ferda ÜLKER’den oluşan heyet sağlık sektöründe ve hastane işletmeciliğinde karşılaştıkları güçlüklerin teknolojik olarak çözüme kavuşturulması adına girişimcilerle bir çalıştay gerçekleştirdiler. Bu alanda işbirliği yapılması kararı verildi.