ETÜ Ringlerde Dolu Dizgin

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti.

15-18 Şubat tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen ve 81 üniversiteden yaklaşık 500 sporcunun ringe çıktığı şampiyonada, ETÜ Kick Boks Erkek Takımı Kick Light Kategorsinde birincilik kupasını kazanırken, Kadın Takımı ise Full Contact kategorisinde üçüncü oldu ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Erkekler 69 kg Kick Light kategorisinde Vedat Ağyürek, 63 kg Point Fighting kategorisinde Can Ahmet Bağlar, 84 kg Kick Light kategorisinde Hakan Koç ve 67 kg Full Contact kategorisinde Gökdeniz Yağar karşılaştıkları tüm rakipleri mağlup ederek altın madalya kazandı. Öte yandan şampiyonada 74 kg Kick Light kategorisinde ringe çıkan Muhammed Enes Yanmaz ve 94 kg Kick Lightta ter döken Furkan Daşdemir ise kürsünün 3. sırasında yer alarak bronz madalyaya uzandı.

Kadınlar 60kg Full Contact’ta müsabakalara çıkan Ebru Yakar kürsünün ilk sırasına çıkarak ETÜ’ye 5. altın madalyasını kazandırırken, Melisa Yıldırım 60kg Kick Lightta üçüncülüğü elde ederek bronz madalya kazandı.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 19.02.2024