ETÜ Teknoloji Takımı Teknofest 2019 Finallerinde

Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin 2018 yılında kurmuş olduğu ETÜ Teknoloji Takımı ilk defa katıldığı “Teknofest 2019” kapsamında düzenlenen Robotik Fetih 1453 yarışmasının ikinci aşamasında Kritik Tasarım Raporu ve Hareket Kabiliyet Videosu etabını başarılı bir şekilde geçerek finale katılmaya hak kazandı.

Elektronik tasarım, mekanik tasarım, yazılım mimarisi gibi konularda yapılan çalışmaları içeren raporda 100 üzerinden 82.33 puan alarak başarı sağlayan ETÜ Teknoloji Takımı yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıkan tasarımın çalışırlığının gösterildiği Hareket Kabiliyet Videosunun da çekimlerini yaparak çalışmaların başarısını gösterdi. ETÜ Teknoloji Takımı 17-22 Eylül Tarihlerinde yapılacak olan yarışma finallerinde birincilik için yarışacak.