ETÜ Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarında Yer Aldı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ), Kuzey Makedonya’da düzenlenen Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’na katıldı.

ETÜ, Balkan ülkelerinde ikamet eden öğrencilere ülkemizdeki üniversiteleri tanıtmak ve lisans- lisansüstü programlar hakkında bilgi vermek amacıyla Kuzey Makedonya’da düzenlenen Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’nda yer aldı.

Kuzey Makedonya'nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen fuara, ülkedeki öğrencilerin yanı sıra Arnavutluk ve Kosova’da öğrenim gören öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

ETÜ adına fuara katılan Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Eyüphan Manay ve koordinatörlük öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Uğur Ayık, standı ziyaret eden gençlerle sohbet ederek ETÜ’nün kampüs olanakları, bilimsel faaliyetleri ve öğrencilere yönelik yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Fuar süresince Erasmus+ KA131 projesine yönelik çeşitli temaslarda bulunan ETÜ heyeti, Kuzey Makedonya’da bulunan Uluslararası Vizyon Üniversitesi ile öğrenci ve personel hareketliliği konularında iş birliği anlaşması imzaladı.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 23.11.2023