ETÜ, UDEF Uluslararası Öğrenci Buluşmalarında

UDEF tarafından "Doğu'dan Batı'ya Adil Bir Dünyaya" sloganıyla bu yıl 12.si düzenlenen “Uluslararası Öğrenci Buluşması” Yakutiye Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Erzurum’da öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin stant açarak kendi ülkelerinin kültürlerini, yemeklerini ve kıyafetlerini tanıttığı organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlikte Erzurum Teknik Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü ve Dış İlişkiler Ofisi stant açarak ziyaretçilerine Erzurum Teknik Üniversitesi ve öğrencilerine sunduğu yurtdışı eğitim imkanları hakkında bilgiler verdi.