ETÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Erzurum Teknik Üniversitesi'nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Üniversite yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren tören, 27 Ağustos Pazartesi günü ETÜ Rektörlük hizmet binasında yapıldı.

Bayramlaşma programına ETÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Songül DUMAN'ın yanı sıra, üniversitemizden çok sayıda akademik ve idari personeli katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen törende Prof. Dr. Songül DUMAN, törene katılan üniversite personeli ile tek tek bayramlaştıktan sonra yaptığı kısa konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.