ETÜ’de Kurumsal Akreditasyon Süreci Başladı

Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Değerlendirme Takımı, Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) saha ziyaretlerinde bulunuyor.

2019 yılında başlayan dış değerlendirme sürecinin ardından, 2023 yılında Kurumsal Akreditasyon sürecini başlatan ETÜ’de, YÖKAK Değerlendirme Takımı 11-13 Aralık 2023 tarihleri arasında saha incelemelerinde bulunmak üzere fakülte ve birimleri ziyaret etmeye başladı.
Liderlik, Yönetim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme, Toplumsal Katkı başlıklarında çeşitli ölçüt ve alt ölçütler üzerinden YÖKAK Değerlendirme Takımı tarafından mercek altına alınacak olan ETÜ’de hedef, 5 yıl süreyle tam akreditasyon olarak belirlendi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 11.12.2023